ClickCease
top of page
back.png

Vi tar hand om dig.

Fyllningar

Har du frågor?

Kontakta oss

Ring på  022110050 

info@tandvardscentrumkoping.com

Leg. Tandläkare Uday Najim
Logo

Fyllningar

På vår klinik använder vi främst plastfyllningar när vi ersätter trasiga fyllningar eller behandlar hål. Plast uppfyller nuvarande krav både när det gäller hållbarhet och estetik. 

Plastfyllningarna finns i flera nyanser, så vi kan oftast hitta en färg som passar dina tänder. Efter att tanden har rengjorts, behandlar vi emaljen med en svag syra för att göra ytan ojämn så att plasten fäster bra på tanden. Därefter behandlar vi tanden med specifika medel som gör att plasten binder till tandytan.

Till sist appliceras plasten och härdas med blått ljus, därefter avlägsnas överskottet och fyllningen poleras. En plastfyllning håller normalt sett i många år, men det finns många individuella faktorer som gör det svårt att säga om det är 5, 10 eller 15 år.

Ett alternativ till plastfyllningarna är kronor av porslin eller guld. Dessa har betydligt längre hållbarhet än plastfyllningar, och porslinet kan göras mer naturtroget och estetiskt än plast. 

Photo

Vad kostar en plastfyllning (tandfyllning)?

Även om priset inte bör vara avgörande för om du genomför en behandling eller inte, kan det vara bra att veta vad en tandfyllning kostar. Vi hänvisar till vår prislista där du kan hitta alla våra priser för plastfyllningar. Priset beror främst på tandens placering (framtand, liten kindtand eller stor kindtand) samt antalet ytor som måste fyllas, eftersom detta påverkar komplexiteten och därmed priset. 

 

Kom ihåg att ekonomin inte bör hindra dig från att få den nödvändiga behandlingen. Vi erbjuder finansieringsalternativ om du inte har möjlighet att betala i anslutning till besöket. Du kan hitta mer information om finansiering av tandbehandlingar här.

Ofta ställda frågor om fyllningar

...som du kan få svar på här

Vi vill gärna vara din föredragna tandläkare i Köping och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser.

Du är garanterad den bästa behandlingen

Vi vill gärna vara din föredragna tandläkare i Köping och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med tandläkarskräck och tar det i din takt så att du är med hela vägen under behandlingen.

Tandsköterska
Vi jobber här
bottom of page