ClickCease
top of page
back.png

God pris och hög kvalitet

Priser på våra behandlingar

Har du frågor?

Kontakta oss

Leg. Tandläkare Uday Najim
Logo

Tandvårdsbidrag

Allmänt tandvårdsbidrag

Det statliga tandvårdsstödet innefattar ett tandvårdsbidrag som varje individ som fyllt 24 år erhåller varje år den 1 juli. Bidraget ligger på 300kr/år för personer mellan åldrarna 30-64år. För personer mellan 24-29 år samt 65 och uppåt ligger bidraget på 600kr. Man kan "spara" bidraget i två år. Vilket gör att du kan använda två bidrag vid samma tillfälle om du önskar.

Logo

Högkostnadsskydd

Försäkringskassan ger ett skydd mot höga kostnader inom tandvården i form av högkostnadsskydd.

Högkostnadsskyddet fungerar på följande vis:

  • Mellan 0-3000 kr betalar man hela summan själv själv, förutom den del som kan betalas med tandvårdsbidraget (ATB).

  • Mellan 3001–15000 kr betalar man 50 % av Försäkringskassans referenspris.

  • Från 15001 kr och uppåt betalar man 15 % av Försäkringskassans referenspris.

  • Ersättningen för behandlingar baseras på en allmän referenslista hos försäkringskassan och inte klinikens priser.

Tandvårdsförsäkringen gäller från det datumet du går på första undersökningen och 1 år framåt, därefter påbörjas en ny period.

Finansiering

... med fördelaktiga villkor

Hos din tandläkare Tandvårdscentrum Köping erbjuder vi fördelaktig finansiering för våra behandlingar. Det ska alltid vara möjligt att få rätt behandling för sina tänder, utan att ekonomin är ett hinder.

Photo
Photo

Överkomliga tandläkarpriser för studenter

Vi förstår hur begränsad det ekonomiska spelrummet kan vara när man är student. Därför erbjuder vi 15% rabatt på nästan alla våra behandlingar för studenter.  Det är viktigt att gå på regelbundna undersökningar, även om man inte har så mycket pengar.

 

Tyvärr kan det bli dyrt om man hoppar över undersökningarna, eftersom det kan vara svårt att själv känna om det finns problem med tänderna, och ju längre man väntar med att ta hand om sina tänder, desto dyrare och mer omfattande kan behandlingen bli. Dina tänder bör förbli funktionsdugliga resten av ditt liv, och det skulle därför vara klokt att prioritera din tid och pengar för att underhålla dem.

 

Ofta finns det många andra utgifter, och pengarna är knappa när man är student, så därför skulle vi rekommendera dig att kontakta vår klinik, så vi tillsammans kan hitta en lösning.

Kompetent team av behandlare 

På Tandvårdscentrum Köping är vi 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor anställda. Kliniken ligger på Stora gatan 9, 73132 Köping. Vi har öppet måndag till torsdag kl. 8-18 och fredag från 8-16.

Vi sätter värde på att ha en avslappnande atmosfär och vi önskar att alla ska känna sig trygga när de besöker vår klinik. Vi har ett särskilt fokus på att ge våra patienter med tandläkarskräck en positiv upplevelse. Det är viktigt att känna sig lyssnad på och förstådd, så att vi tillsammans kan komma överens om hur du vill att din behandling ska gå till. När man har tandläkarskräck är det viktigt att rädslan blir erkänd och att det tas individuell hänsyn. Att gå till tandläkaren är en fråga om förtroende och vi kommer att göra vårt bästa för att du ska känna dig trygg.

Vi jobber här

Kontakta oss gällande våra priser

Om du har frågor om våra behandlingar eller våra priser, är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa till oss på tel. 022110050 eller via e-post: info@tandvardscentrumkoping.com Du är också välkommen att fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida eller använda vår onlinebokning för att boka en tid. Vi erbjuder akuttandvård under vår öppettider. Så om du har tandvärk ska du inte tveka att kontakta oss.

Vår kompetenta och välutbildade personal står redo att hjälpa dig, då vi vet hur viktigt det är för din allmänna hälsa att dina tänder fungerar som de ska.

Skriv till oss

Vi ser gärna att du väljer oss som din tandläkare i Köping och erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med tandläkarskräck och gör allting i din takt, så att du är med hela vägen under behandlingen.

Vi jobber här
bottom of page