ClickCease
top of page
back.png

Bra pris och hög kvalitet

Våra behandlingar

Har du frårgor?

Kontakta oss

Ring på  022110050  

info@tandvardscentrumkoping.com

Leg. Tandläkare Uday Najim
Logo

Ofta ställda frågor om tandbehandlingar

... som du kan få svar på här

Vi vill väldigt gärna vara ditt val av tandläkare i Köping, vi  erbjuder alla våra patienter högsta kvalitet till låga priser.

På vår klinik strävar vi efter att erbjuda behandlingar som alla ska ha råd med, naturligtvis utan att kompromissa med kvalitén. Vi ser till att behandlingen uppfyller dina behov.

 

När du besöker vår klinik, kommer vi att göra allt för att du ska gå härifrån med ett leende. Du kan känna dig trygg i händerna på våra kompetenta tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och övrig personal, som alla gör sitt bästa för att försäkra att din upplevelse i tandläkarstolen blir bra.

 

Det är faktiskt en av de viktigaste sakerna för oss: att du känner dig lugn och trygg när du får dina tänder behandlade. Därför är det också viktigt för oss att upprätthålla en hög standard av hygien och en trevlig miljö för dig som patient. Hos Tandvårdscentrum Köping är vi specialister på tänder och trygghet.

Tandsköterska

Har du tandläkarskräck?

... vi gör upplevelsen trygg för dig

Vi vet hur hemskt det kan vara att lida av tandläkarskräck (odontofobi). Därför är all vår personal högt kvalificerad i hur man ska hantera patienter med tandläkarskräck, så att behandlingen blir så bra som möjligt för dig som patient hos oss.

Om du tillåter oss, vill vi gärna visa dig att det är möjligt att få din tandläkarskräck att helt försvinna.

Studentrabatt

... 15% för studenter

Vi förstår att tandvård kan vara en stor utgift, särskilt för studenter. Det är viktigt att regelbundet kontrollera sina tänder, även som student. Därför erbjuder vi alla studenter studentrabatt på 15%, på alla våra tjänster. 

Dina tänder ska hålla hela livet, därför är det viktigt att fokusera på daglig egenvård av tänderna. På så sätt säkerställer du också att eventuella problem med tänderna inte växer och blir större.

smile
Photo

Kom ihåg de goda vanorna

… mellan dina tandläkarbesök

Regelbundna besök hos din tandläkare är ett bra sätt att säkerställa att dina tänder förblir starka och friska. Mellan besöken är det viktigt att du själv anstränger dig dagligen för att ta hand om dina tänder.

Kom därför ihåg – förutom att borsta tänderna minst två gånger dagligen – att också införa goda vanor med exempelvis tandtråd, så att du kommer ner och rengör dina tänder på ytorna mellan tänderna, som tandborstar kan ha svårt att nå. Med goda vanor som du upprepar dagligen, sparar du också pengar i längden.

bottom of page