ClickCease
top of page
back.png

Få 15% rabatt på alla behandlingar

Studentrabatt

Har du frågor?

Kontakta oss

Leg. Tandläkare Udaj Najim
Logo

Få 15% studentrabatt på samtliga tandbehandlingar

Alla ska ha råd att gå till tandläkaren – även studenter. Vi arbetar för att säkerställa detta genom att erbjuda 15 % rabatt till studenter på alla behandlingar. Om olyckan är framme och du är i behov av tandvård, kan du spara en hel del av det totala priset.

På den här sidan kan du få en översikt över hur du utnyttjar din studentrabatt och mycket mer. Du kommer också att få en rad bra tips om hur du tar hand om dina tänder för att minska risken att du behöver betala för en dyr tandbehandling.

Du är också välkommen att skriva eller ringa till oss om du har frågor om vår studentrabattpolicy och/eller priser.

Ring oss på: 022110050 och boka en tid med studentrabatt.

Hos oss får du 15 % studentrabatt på alla behandlingar.

Du får bland annat rabatt på följande tjänster:

  • Plastfyllningar

  • Kronor

  • Broar

  • Implantat

  • Rotbehandlingar

  • Tandblekning och mycket mer!

Dessa behandlingar kan vanligtvis vara kostsamma, men med studentrabatten kan du få ett överkomligt pris.

Visning av studentkort krävs

För at kunna nyttja studentrabatten på 15% måste du kunna bevisa att du studerar. Du måste kunna visa upp ett giltigt studentkort. Kom ihåg att meddela att du är student innan du betalar. På så sätt kan vi dra av rabatten från det totala priset så att du får den rabatt du har rätt till.

Ta väl hand om dina tänder och håll dina tandläkarkostnader nere

Vill du undvika stora tandläkarkostnader i framtiden? Då är lösningen inte att hoppa över regelbundna tandläkarundersökningar eller nödvändiga tandbehandlingar. Utan att exempelvis gå på en årlig kontroll och tandrengöring, detta minskar risken för hål i tänderna och andra besvär, som kan bli kan bli en dyra kostnader. 

Tandbehandlingar är kanske inte det roligaste att spendera pengar på, men kom ihåg att det är en investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Gå därför regelbundet till tandläkaren, borsta dina tänder noggrant två gånger om dagen, använd tandtråd och tänk på vad du äter(läsk och godis).

Photo

Har du tandläkarskräck?

Många unga människor lider av tandläkarskräck. Detta är givetvis en av anledningarna till att många unga studenter uteblir från tandbehandling. Letar du efter en tandläkare som förstår din tandläkarskräck och som tar hänsyn till den, då har du hamnat på rätt sida. Inte nog med att du får 15 % studentrabatt, du är också garanterad en professionell behandling, som anpassas efter dina behov.

Det är viktigt för vår personal att veta om att du lider av tandläkarskräck. Informera oss därför gärna om det när du bokar tid för en undersökning eller tandbehandling, så att vi kanta extra hänsyn till det.

bottom of page